Η επιχείρησή μας με διακριτικό τίτλο ”CANDIA” ιδρύθηκε το 1987 με αντικείμενο εργασιών την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού, με εξειδίκευση στους επαγγελματικούς χώρους. 

Σε όλη την διάρκεια της λειτουργίας μας, διακρινόμαστε για την συνέπεια μας στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών, όσον αφορά την ποιότητα της παροχής υπηρεσιών.

Σήμερα κατέχουμε μεγάλο μερίδιο αγοράς, που μας εντάσει στην πρώτη θέση στον χώρο των καθαρισμών σε όλη την Κρήτη.

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ανάπτυξης, το 2001 πιστοποιήσαμε τις υπηρεσίες μας με ΙSO 9001, για καλύτερο έλεγχο της ποιότητας σε όλη την διάρκεια των εργασιών.

Με σύγχρονη οργάνωση σε τεχνικό και διοικητικό επίπεδο, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό και αξιοποιώντας στον μεγαλύτερο βαθμό την μεγάλη εμπειρία των στελεχών μας, πετύχαμε μια ραγδαία αύξηση ευχαριστημένων πελατών, στην ευρύτερη αγορά της Κρήτης.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που συνετέλεσαν στην ανοδική πορεία της ”CANDIA”ως σήμερα και υποσχόμαστε την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Ο καθαρισμός δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί τεχνογνωσία, εμπειρία, ακριβή προγραμματισμό και συνέπεια.

Μία ολοκληρωμένη συνεργασία με την CANDIA αποτελεί εγγύηση για την δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας & διαβίωσης πραγματικά καθαρού και υγιεινού.

Καθαρισμοί & συντήρηση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΚΛΙΝΙΚΕΣ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ

ΑΣΦΑΛ. ΕΤΑΙΡΙΕΣ

SUPER MARKETS

CAFE- BARS

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣ/ΣΕΩΣ

ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΥΔΡΟΒΟΛΕΣ

ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ

ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υλικά αρίστης ποιότητας, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.